8 november 2017

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2018 SGP Neder-Betuwe


Persbericht

SGP Neder-Betuwe presenteert kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

SGP Neder-Betuwe kiest met de nieuwe kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar voor een goede mix van ervaren raadsleden en jong talent. Lijsttrekker is huidig fractievoorzitter Nees van Wolfswinkel. Wethouder Hans Keuken staat op nummer 2. Van de bestaande fractie staat Dik Waasdorp op nummer 3, Jan Eerbeek op nummer 4, Willem Keuken op nummer 5, Gert van Leeuwen op nummer 6 en Ernst Arends op nummer 8. De huidige raadsleden Jan Pul en Thomas de Vree staan nu als lijstduwers op de kandidatenlijst. Zij kozen ervoor om niet meer op een verkiesbare plaats te willen staan.

Nieuwkomers op de kandidatenlijst zijn belastingadviseur Arjan Pul (nummer 7, 32 jaar), ICT-consultant Gert-Jan Meijering (nummer 9, 30 jaar) en werkvoorbereider bij een aannemersbedrijf Gerwin Roseboom (nummer 10, 25 jaar). De kandidaten komen uit vier dorpen en zijn lid van verschillende kerkverbanden binnen de gemeente Neder-Betuwe. Door de goede spreiding wordt onze hele gemeente goed vertegenwoordigd.

Opvallend was de grote interesse van jonge SGP-leden om zich kandidaat te stellen voor de kandidatenlijst. Mede daardoor kon het bestuur selecteren uit een groot aantal kandidaten. De kandidaten willen zich enthousiast inzetten voor de gemeente Neder-Betuwe. SGP Neder-Betuwe zet in op het verder bouwen aan het beleid van de afgelopen jaren, zoals meer nieuwbouw, het op orde brengen van de gemeentelijke financiën, en het bewaren en versterken van de christelijke identiteit.

Einde persbericht

Voor meer informatie:

Nees van Wolfswinkel (lijsttrekker)
mobiel (06) 53 94 76 53